Eső mosta a Márton kirakót

Sok gyerek kedvence, a várva várt gyermek program, a Márton kirakó jól indult, de végül a ruhák is eláztak, a libák is inkább úszva távoztak, az eső áztatta Fő térről.

Márton kirakó (1)

A képekre kattintva további fotók láthatók.

Sok gyerektől, illetve szüleiktől hallottam, hogy mennyit emlegették a gyerekek, és mennyire várták ezt a pecsétgyűjtő, ügyességi játékot, amit nagy népszerűséggel az Agora Gyermekek Háza szervez a Szent Márton héten.

Márton kirakó (26)

Voltak már zord időszakai ennek a rendezvénynek. Hatalmas köd, idejéhez képest korai, kemény hideg, kisebb eső, de sem az egyes állomások játékvezetőit, sem az záró műsor, a néptánc bemutató résztvevőit nem tudták ezek eltántorítani. Most viszont hiába a sok érdeklődő és résztvevő, a kitartó nagy mennyiségű eső miatt félbe kellett szakítani a programot.

Márton kirakó (2)

Így sajnos a kiteregetett ruhákon, és a libákon kívül még a személyzet is alaposan elázott. Az emléklapokból pedig csöpögött a víz mire minden pecsét belekerült.

Márton kirakó (22)

Sajnos a folytatáshoz újra egy évet várni kell, de hasonló kreatív foglalkozásokra továbbra is lehet jelentkezni az Agora – Gyermekek Házában.

A képekre kattintva további fotók láthatók.