Egy kerékkel kevesebb

A hét végén találkoztam a biztonságosan lezárt kerékpár megmaradt kerékkel a belvárosban. Elsőre bevallom egy kandikamerás átverésre gondoltam, ezért óvatosan megfontoltan döntöttem úgy hogy lefotózóm.

Névtelen 4

Nos úgy tűnt nem volt átverés, eltűnt a bringa nagyobb része. Aki elvitte nem bajlódott a zár felrobbantásával, meglazította a két csavart és vitte a javakat. …

Gondolom, egy első kereket, egy jobb bringába megvenni már nem akkora nagy költség. Azt már nem is feltételezem, hogy a következő áldozat, mondjuk egy hátsó kerekénél lezárt bicaj, első szabadon álló kereke lehetett .

Névtelen 3

Egyenlőre az eszmefuttatásom addig jutott csupán, hogy ez mégis csak látható volt valahol az én fotózásommal együtt, hiszen pont e tároló mellett van egy térfigyelő kamera is felállítva.

Névtelen 1

És hogy épp akkor nézte e valaki, vagy netán rögzítette e a kamera az akciót,  azt nem tudom, de biztos jó kis klip készülhetne belőle, nem utolsó sorban talán az elkötő személyére is fény derülhetne.   

4 hozzászólás “Egy kerékkel kevesebb” bejegyzéshez

  1. Én is a hétvégén találkoztam a kerékkel … azért volt bőr a képén annak, aki elvitte. Sajnálatos tanulság: vázat kerékkel együtt valamihez hozzákötni. Bár erre a legtöbb bringatároló és lakat nem alkalmas.

  2. Hát erre való a Fő téri kamerarendszer, ami természetesen nem működik. Vagy ha működik, nem nézi senki. Különben hogyan fordulhatna ez elő és a többi bűncselekmény?

  3. Azért annyi esze lehetne valakinek aki kerékpárt vásárol hogy ne az első kereket zárja le.

  4. Én is láttam a napokban a kereket a Fő téren.Biciklit mindig vázzal együtt kell zárni!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.