Big Band Fesztiválon csillogó hangszerekkel

Szeptember sem marad el zenei programok terén a nyári hónapoktól. Időjárás tekintetében pedig egyenesen felzárkózik a többiekhez. Így volt ez mindjárt az első hétvégén is, amit szombaton, VIII. Szombathelyi Big Band Fesztivál indított, és Dr. Puskás Tivadar polgármester nyitott meg.

Big Band Fesztivál 2013 (4)További fotók a délelőtti koncertekről, a képekre kattintva látható.

A műfaj kedvelőiből, és az épp arra sétálókból, már a délelőtti koncertekre szép számú közönség verbuválódott.

Big Band Fesztivál 2013 (2)

A két vendég zenekar fellépése, és rövid ebéd szünet után, egészen estig hallhatók a zenei produkciók. Kellemes szombat délutáni, szabadtéri programnak ígérkezik a fesztivál.

Big Band Fesztivál 2013 (12)

Fotóim a délelőtti hangulatot idézik. A délután, és este készült képgaléria ide kattintva látható.

One thought on “Big Band Fesztiválon csillogó hangszerekkel”

  1. Csodálatos program! – remek zenészek, énekesek, a baj csak a HELYSZÍNNEL van!
    Égetően erős napsütésben a napközbeni órákban, mint pl. ma vasárnap délután is ALIG VANNAK NÉZŐK a téren !!! most éppen talán csak annyian, ahányan oldalt a támla nélküli márványszerű üléseken elférnek, kevesen, talán 30 fő.

    Ez a program nem a FŐ térre való, már csak decibeljei miatt sem. Az áruház előtti részen szinte felerősödve visszhangzanak a zenekar hangjai, szinte durván sértve az ember hallását. Talán ha a Fő tér középső részére tennék a zenekari sátrat, s hosszú szabad útvonala lenne a hangnak is, nem rekedne be a téren. Azon kívűl a Fő tér azon hosszú részén sok ülőhely is adódik, felettük falombokkal.

    Igazándiból a KARNEVÁL – Thököly úton lévő SZINHÁZI HELYSZÍN ilyen célra miért nem vehető igénybe, vagy akár az ISEUM Szabadtéri szinháza? – ott leülhetnének az érdeklődők és biztosan SOKKAL TÖBBEN MENNÉNEK EL !!!

    Jó lenne már egy a programokat élhetőbben megélő, résztvevőket vonzó más, esetleg zöld övezeti helyszínt találni, ahol a kisgyerekek nem KÖVÖN, hanem a zöldben totyoghatnának, játszhatnának közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*