Hóesésben jött a Mikulás a Plazába

Korábban érkezett idén a Mikulás, amin nem is csodálkozunk hiszen a hirtelen kerekedett hóesésben azt hitte eljött az idő .De ez a modern gondolkodású gyerekeket cseppet sem zavarta, szüleikkel együtt már délután birtokba vették a várható érkezés helyszínét a Savaria Plazát….

A képekre kattintva nyitható meg a fotógaléria.

Megérkezéskor előbb szemrevételezték, majd megdögönyözték az örökbe fogadható kutyákat, majd az emeleten némi kézműves foglalkozásban is részt vettek, de az igazi izgalmak ez után következtek.

A Varnyú Country zenekar télies, karácsonyi, Mikulásváró nótáinak közös éneklése után ajándékok is előkerültek. Hatalmas volt a lelkesedés, az éneklés, amibe természetesen a zenekar jól ismert énekese, a legkisebbektől, a nagymamákig mindenkit bevont.

Ezt már csak a Mikulás érkezése tudta fokozni, hatalmas szakállával, és a rekesz ajándékkal. A bátrabb gyerkőcök, még egy egy dallal is kedveskedtek az ajándékért.

Eztán míg a többi ajándék kiosztásra került kellemes ünnepi dallal kedveskedett az egybegyűlteknek, egy gyönyörű hangú kislány. Az est hangulatát fokozta, hogy gyönyörű hóesésben térhettünk haza.

A képekre kattintva nyitható meg a fotógaléria.